Go to Top
Personvernpolicy
Registrert informasjon vil kun bli overført til våre samarbeidspartnere, og informasjonen vil bli kryptert ved overføring. Opplysninger du har registrert vil bli slettet hos oss innen 3 måneder.

Våre samarbeidspartnere vil kun benytte opplysningene til å kontakte deg for å tilby sine tjenester, ikke for noen andre formål. Opplysningene kan heller ikke deles med andre. Dersom du blir kunde hos en av våre samarbeidspartnere opprettes et ordinært kundeforhold, hvis ikke skal samarbeidspartneren slette dine personopplysninger så snart det er avklart at det ikke ble et kundeforhold.
close-link